Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ronaldo: Kaka nam je prijeko potreban

Cristiano Ronaldo
Reuters
30.12.2009.
u 18:11

Portugalac Cristiano Ronaldo, najskuplji nogometaš na svijetu, odbacio je tezu da njegova momčad madridski Real igra bolje bez Kake nego s njim u sastavu.

Ronaldo je u lipnju prešao iz Manchester Uniteda u Real i potpisao šestogodišnji ugovor, a Real je za njega platio odštetu od 94 milijuna eura. U istome prijelaznom roku kraljevski je klub iz AC Milana doveo i Kaku, a za njegove usluge izdvojio je 65 milijuna eura.

Kaka ne igra od kraja studenog zbog problema s trbušnim zidom (hernija), a i dok je bio u sastavu, mogle su se čuti kritike na njegov račun. Mnogi su smatrali da svojim igrama nije opravdao cijenu koju je Real platio za njega. Madridski klub dobio je sve četiri utakmice bez Kake, što je samo pojačalo komentare nekih španjolskih medija da Real zapravo bolje igra bez njega.

Ronaldo, koji je i sam dosta pauzirao zbog ozljede, osvrnuo se na takvo mišljenje.

- Može svatko govoriti što želi, ali za mene je Kaka fenomenalan igrač. Nadam se da će se brzo oporaviti, on nam je prijeko potreban za uspješnu sezonu – izjavio je Ronaldo za Marcu.

U međuvremenu se Kaka, prema vlastitom iskazu, oporavio od ozljede te bi mogao konkurirati za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu u gostima kod Osasune u 16. kolu. Real je na drugom mjestu u Primeri s dva boda manje od vodeće Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije