Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSOBA OD POVJERENJA

Ronaldo joj otkrio kako se osjeća nakon poraza: 'Ne stvaram čuda'

Cristiano Ronaldo
Foto: PA/Pixsell
1/5
17.04.2019.
u 18:38

Nakon utakmice prošao je pored novinara i ostavio ih bez komentara, a emocije s kojima se bori njen sin nakon poraza sedmoj sili je otkrila njegova majka Dolores

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola Ajaxu u dvije utakmice, ali njegovom Juventusu to nije bilo dovoljno da prođe nizozemsku momčad. Ajax je slavio 2:1 i tako nakon remija 1:1 iz prve utakmice prošao u polufinale. 

Kamere su nakon utakmice snimale Portugalca koji je iz Madrida u Torino prošlog ljeta došao za 105 milijuna eura, a na njemu se vidjelo razočaranje i bijes. Juve će pričekati još najmanje godinu kako bi došao do naslova Lige prvaka, a Ronaldo prvi put nakon devet godina neće igrati u polufinalu tog natjecanja.

Nakon utakmice prošao je pored novinara i ostavio ih bez komentara, a emocije s kojima se bori njen sin nakon poraza sedmoj sili je otkrila njegova majka Dolores

- Cristiano je tužan. Želio je ući u finale. Rekao mi je: 'Mama, trudio sam se, ali ne stvaram čuda. Žao mi je. Život ide dalje - prenosi Gazzetta dello Sport izjavu Cristianove majke.

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih nogometaša

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:10 17.04.2019.

nema luke,nema finala!

LU
lukathereem
07:16 18.04.2019.

Mama nisam ja Messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije