Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI JE VJERNIK

Ronaldo demantirao glasine pa otkrio zašto stalno mijenja crkvu!

Georgina Rodriguez
Foto: Gtres/Pixsell
1/9
10.12.2018.
u 20:28

- Katolik sam i svaki tjedan idem u crkvu, idem se zahvaliti Bogu za ono što mi daje. Ne tražim ništa, hvala Bogu imam sve, jednostavno se zahvalim na zaštiti moje obitelji i prijatelja.

Od vjenčanja Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez neće biti ništa. Barem ne u dogledno vrijeme kako su tvrdili nedavno talijanski mediji.

Potvrdio je to Portugalac u razgovoru za Gazzetta dello Sport.

- Paparazzi su me vidjeli oko crkve i odmah pomislili da se sprema vjenčanje. No, ne razmišljam još o braku. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, no to sada nije u mojim planovima - otkrio je Ronaldo.

Georgina Rodriguez
1/9

Zvijezda Juventusa progovorila je i o vjeri.

- Katolik sam i svaki tjedan idem u crkvu, idem se zahvaliti Bogu za ono što mi daje. Ne tražim ništa, hvala Bogu imam sve, jednostavno se zahvalim na zaštiti moje obitelji i prijatelja.

Otkrio je Ronaldo i zašto svaki tjedan mijenja crkvu.

- Promijenim crkvu svaki tjedan jer ih u Torino možete izabrati, imao ih mnogo.

Ključne riječi

Komentara 10

JP
josip.pivar11
21:43 10.12.2018.

Pa danas ljudi uzmu od vjere što im odgovara, a ostalo maknu i onda su ovakvi 'katolici'.

VK
VKSS
21:26 10.12.2018.

Svatko se naziva katolikom danas.

DU
Deleted user
22:11 10.12.2018.

Bravo Ronaldo, bez Boga sve je ništa. Osobna je to stvar naravno da nećeš reći ali i ti trebaš od Boga kao i mi nešto. Ne možeš novcem kupit ništa više od bloka, betona u nešto željeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije