Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSEBAN KARAKTER'

Mamić otkrio nepoznat detalj o Luki: Zamislite, on radi to i danas

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.12.2018.
u 18:54

- Njegova predanost nogometu, marljivost i mentalna snaga, korak po korak su ga doveli do najvećih ostvarenja u nogometu

O najboljem nogometašu današnjice Luki Modriću i njegovoj Zlatnoj lopti progovorio je i Zoran Mamić koji je s hrvatskim kapetanom dijelio svlačionicu u Dinamu od 2005. do 2007.,  a potom i posredovao u njegovom transferu u Tottenham.

- Modrić je uvijek bio sjajan igrač, ali ne baš kao što je danas, napredovao je u Engleskoj i Španjolskoj - za Sport360 priča Mamić koji dodaje kako je rat bio velika trauma za Luku, no ističe:

- Njegova predanost nogometu, marljivost i mentalna snaga, korak po korak su ga doveli do najvećih ostvarenja u nogometu. On je uvijek bio pobjednik, na treningu, na utakmici, uvijek je išao po pobjedu. To je taj pobjednički mentalitet zbog kojega je postigao tako veliki uspjeh. On je ljutit kad gubi, jako ljutit.

Mamić ističe da da nitko u hrvatskom nogometu nije napravio to što je napravio Luka.

- Luka je jedan poseban karakter. Zamislite, čak i danas, kad ima 33 godine i prošao je sve, on nakon utakmice dolazi kući i odmah gleda i analizira svoj nastup u snimci, što je napravio dobro, a  što loše. To što je on napravio u Hrvatskoj neće uspjeti nikome još 50 godina.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Lukine karijere


 

Komentara 8

DU
Deleted user
19:16 10.12.2018.

Luka Modrić ispisao je povijest nogometa. Nikome nikada nije uspjelo u jednoj sezoni dobiti sva priznanja koja je dobio Luka Modrić. Dugo, jako dugo godina to će ostati nedodirljivo. Zlim dušama na jad, muku i patnju - Hrvaticama i Hrvatima na ponos i diku. To je naš Luka Modrić!

PI
pinkec
17:32 11.12.2018.

Bravo Luka Modriću Bravo Zdravko Mamiću! Hrvatske Legende!

ER
EroK
17:37 11.12.2018.

Hrvatski Majstori sportskih uspjeha! Bravo Luka! Bravo Zdravko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije