Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
242 MILIJUNA PRATITELJA

Ronaldo cijeli svijet obavijestio da je u Hrvatskoj i trenirao ispod natpisa Vukovar

Split: Trening reprezentacije Portugala uoči utakmice Lige nacija protiv Hrvatske
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
17.11.2020.
u 08:20

Ronaldo je fotografije s Modrićem i Kovačićem odmah objavio na Instagram profilu. Također, sa svojih 242 milijuna pratitelja podijelio je i nekoliko fotografija treninga s Poljuda.

Kapetan portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo ovih se dana nalazi u Splitu jer ga sutra na Poljudu očekuje dvoboj s Hrvatskom u posljednjem kolu Lige nacija.

Ronaldo je jučer trenirao na stadionu Hajduka, a zatim se susreo s dvojicom bivših suigrača – Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

Bio je to srdačan susret nogometaša koji su u Realu dijelili svlačionicu, a "pala" je i zajednička fotografija.

Ronaldo je fotografije s Modrićem i Kovačićem odmah objavio na Instagram profilu. Također, sa svojih 242 milijuna pratitelja podijelio je i nekoliko fotografija treninga s Poljuda.

A zanimljivu fotografiju uhvatio je fotograf Pixsella. Na njoj se vidi kako Ronaldo trenira ispod transparenta na kojem piše Vukovar, čiju obljetnicu pada obilježava sutra.

Foto: HNS

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
09:19 17.11.2020.

Čestitke Ronaldu, više od pola sabora bi se trebalo ugledati na takve kao on.

DU
Deleted user
09:07 17.11.2020.

Što se napravilo ?? Ništa !!! O čemu vi pričate ? Kakva fotografija, kakav to utjecaj ima? To je kao kada u Vukovaru rade show da su popravili vodotoranj, a naroda više tamo nema. Slavimo sada Vukovar, a Slavonija je pokorena i sahranjena. Ljudi su zauvijek otišli van. The End.

IV
IVRI
08:49 17.11.2020.

Hvala Ronaldo što postojiš. I tvojoj dragoj madre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije