Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABIO CAPELLO:

Ronaldo će osvojiti bar još jednu Zlatnu loptu, ali Messi je ipak veći genijalac

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
15.01.2015.
u 11:28

- Cijela momčad zaslužna je za Ronaldove uspjehe, ali on uzvraća istom mjerom - smatra talijanski stručnjak.

Cristiano Ronaldo je osvojio treću Zlatnu loptu, a Fabio Capello smatra da mu sasvim sigurno neće biti neće mu biti posljednja. No svejedno smatra da je Lionel Messi veći nogometni genijalac.

- Rivalstvo između Ronalda i Messija je zanimljivo i siguran sam da će Ronaldo osvojiti najmanje još jednu. Cristiano je sjajan igrač i mentalno je vrlo jak, želi postati najbolji na svijetu i igra u fantastičnoj momčadi. Ali isto tako mislim da je Messi veći genijalac - rekao je Capello i pojasnio:

- Cijela momčad zaslužna je za Ronaldove uspjehe, ali on uzvraća istom mjerom. Neophodno je imati poštovanje svojih suigrača i, naravno, mukotrpno trenirati. Što se Messija tiče, najbolje ga "opisuje" utakmica protiv Atletica. Nije dobro ušao u utakmicu i činilo mi se kako ne uživa baš na terenu. Potom je 'eksplodirao' i na koncu odigrao sjajnu utakmicu.

>> Ronaldo nakon dodjele Zlatne lopte: Volio bih zaigrati s Messijem

Komentara 2

DR
dragang
13:31 15.01.2015.

cristiano ronaldo.brazilski ro aldo.mesi i ronaldinho su cetiri najbolja igraca u povijesti nogometa i nijedan im nije ravan.a pele i maradona su igrali u drugo vrijeme i tadasnji nogomet se nemoze mjerit s danasnjim ni u cemu.iako svaka cast i njima svojici za sve

OD
oltar domovine
11:59 15.01.2015.

Diego je najveci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije