Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STALNO PRIGOVARAO'

Ronald Koeman dobio dvije utakmice kazne zbog pritiska na četvrtog suca

LaLiga - Cadiz v FC Barcelona
Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.09.2021.
u 20:44

- Samo sam upozorio četvrtog suca da su na terenu dvije lopte i da igra mora biti prekinuta - kazao je Koeman.

Trener španjolskog nogometnog velikana Barcelone Ronald Koeman kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja svoje momčadi s klupe zbog isključenja koje je "zaradio" u završnici utakmice 6. kola španjolskog prvenstva protiv Cadiza iganog u četvrtak.

Glavni sudac utakmice Carlos del Cerro Grande u zapisnik utakmice je naveo kako je isključio Koemana "zbog prigovaranja četvrtom sucu, podizanja ruku u zrak i vikanja prilikom napuštanja tehničkog prostora govoreći 'sudac mora dati znak zviždaljkom' iako ga je četvrti sudac već upozorio da ne komentira sudačke odluke".

Na konferenciji za medije nakon utakmice Koeman je ustanovio kako se u Španjolskoj crveni kartoni daju ni zbog čega.

- Samo sam upozorio četvrtog suca da su na terenu dvije lopte i da igra mora biti prekinuta - kazao je Koeman.

Koeman tako neće moći biti na klupi u nedjeljnom susretu 7. kola protiv Levantea na Camp Nou kao niti na gostovanju kod madridskog Atletica 2. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije