Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ron Dennis:

'McLaren radi dan i noć da bi se oporavio'

Ron Dennis
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
16.12.2015.
u 23:05

Ako se pojavite u McLarenovom tehnološkom centru u subotu ili nedjelju, nećete pronaći mnogo parkirnih mjesta, rekao je Dennis.

Direktor McLaren grupe, Ron Dennis, kaže kako njegova momčad radi noć i dan kako bi se oporavila od katastrofalne 2015. godine.

Britanska momčad je ponovno ušla u partnerstvo s japanskim proizvođačem Hondom, a i stigao je dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso. Sve to potaklo je veliko zanimanje javnosti.

Ali umjesto da ponove slavne dane kada su vladali sportom, McLaren je proživio najgoru sezonu u Formuli 1 ponajviše zbog slabe pouzdanosti i performansi pogonske jedinice. Momčad iz Wokinga završila je deveta u poretku konstruktora s osvojenih 27 bodova.

Međutim, Dennis tvrdi kako britansko-japansko partnerstvo ima sve sastojke da popravi trenutnu situaciju i dodaje kako se takvi problemi javljaju u svakom novom tehničkom udruženju, piše GP1.

“Znamo što trebamo napraviti da bi okrenuli situaciju, i u ovom trenutku, dok pričam, radimo noć i dan da bi to ostvarili. Gledajte na to ovako. Ako se pojavite u McLarenovom tehnološkom centru u subotu ili nedjelju, nećete pronaći mnogo parkirnih mjesta,” rekao je Dennis.

“Naša šasija je jako dobra, svi podaci to podupiru. Naša vozačka postava je najbolja u sportu, to podupire statistika. Naše partnerstvo s Hondom je novo, ili svježe obnovljeno da budem precizniji, i nije toliko iznenađujuće da nam treba malo više da se uhodamo. Takva je Formula 1 i uvijek je takva bila,” dodao je Ron.

>>Hulkenberg frustriran nedostatkom dobrog rezultata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije