Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madridista para siempre

Romano opovrgava: 'Modrić nije prihvatio ponudu Saudijaca niti to namjerava učiniti'

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
01.06.2023.
u 13:56

Kapetan Vatrenih dogovorio je prije nekoliko tjedana potpisivanje novog ugovora koji će trajati do kraja sezone 2024. godine i na njegov ostanak u Madridu neće utjecati čak niti dolazak Judea Bellinghama, rekao je transfer insajder Fabrizio Romano o naslovima koji su se pojavili u španjolskim medijima

Španjolski mediji, konkretno OK Diario pisao je danas kako je kapetan Hrvatske reprezentacije Luka Modrić, zatražio odlazak iz Real Madrida direktno povezujući njegovu odluku s ponudom neimenovanog saudijskog kluba vrijednu 120 milijuna eura (40 po sezoni u periodu od tri sezone), a indirektno s dolaskom mladog Engleza Judea Bellinghama iz Borussije ovoga ljeta.

Transfer insajder Fabrizio Romano sada demantira izjave španjolskih medija tvrdeći da takvo što nikad nije bila opcija. "Luka Modrić nije prihvatio nikakvu ponudu iz Saudijske Arabije niti to namjerava učiniti. Plan mu je ostati u Real Madridu. Zbog toga je već prije nekoliko tjedana dogovoren novi ugovor koji će trajati do 2024", napisao je Romano dodajući: "Nema promjena zbog Bellinghama."

GALERIJA Lionel Messi dobio nagradu za sportaša godine

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
1/3

Upravo je dolazak Judea Bellinghama i drugih mladih igrača naglasio mogućnost odlaska starijih igrača koji su do sada bili temelj igre Kraljevskoga kluba u Saudijsku Arabiju u potrazi za dobrom zaradom prije kraja karijere. Još jedan primjer je Karim Benzema uz kojeg se veže ponuda od 100 do 400 milijuna eura od isto tako neimenovanog kluba.

VEZANI ČLANCI:

Romano ipak nije opovrgnuo postojanje visokih ponuda, no o njima se priča već neko vrijeme, u kontekstu puno širem od samog Hrvata. Otkako je tamo otišao Cristiano Ronaldo, a uz to Lionel Messi je turistički ambasador bliskoistočne zemlje, priče o ponudama iz Saudijske Arabije iskaču uz sve više starijih igrača na europskom tlu.

VIDEO Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije