Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POUZDANI IZVOR

Romano: Messi je odlučio gdje će igrati u budućnosti. Dobio je nevjerojatne uvjete

FILE PHOTO: Ligue 1 - OGC Nice v Paris St Germain
ERIC GAILLARD/REUTERS
07.06.2023.
u 19:34

Argentinski majstor ipak se neće vratiti u Barcelonu, ali neće otići niti put Saudijske Arabije

Argentinski reprezentativac Lionel Messi neće se vratiti u Barcelonu, ne ide ni u Saudijsku Arabiju, nego će igrati za Inter Miami. Objavio je te vijesti provjereni i ugledni novinar Fabrizio Romano, a sada se čeka službena potvrda. Messi (35) je imao bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, dok se njegov bivši klub Barcelona borila da ga vrati, a ipak ponuda iz Sjedinjenih Država je na kraju bila najbolja za njega i njegovu obitelj.

Tako će osvajač Svjetskog prvenstva u Kataru igrati za klub čiji je jedan od vlasnika legendarni Englez David Beckham. Osnovna plaća argentinskog čarobnjaka bit će 50 milijuna dolara, ali tu su brojni bonusi koji će ga učiniti jednim od najplaćenijih na svijetu, iako ne nastupa u Saudijskoj Arabiji.

Messi će imati postotak zarade od glavnih sponzora MLS-a Adidasa i Applea. To će mu dodatno povećati plaću do poprilično velikih granica, a ponuđena mu je opcija da kupi i jedan MLS tim nakon završetka karijere. Sada se očekuje da se i službeno potvrdi kraj višemjesečne sage. Messi je prethodno dvije sezone igrao za PSG, osvajao naslove u Francuskoj, ali ne i Ligu prvaka s PSG-om.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što mu je istekao ugovor, donio je odluku da napusti Pariz, a bilo je jasno da će na kraju krenuti u neku egzotičnu avanturu, iako su se navijači Barce zaista nadali da će se vratiti Camp Nou.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije