Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrata se otvaraju

Messi od Saudijaca zatražio odgodu transfera: U pregovorima je s Barcelonom

FILE PHOTO: Ligue 1 - Paris St Germain v Clermont
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/9
06.06.2023.
u 08:23

Igračev otac Jorge u predgovorima je sa Saudijcima, no i sa Barcelonom. Rekao je kako bi se Leo volio vratiti na Camp Nou, a Barcelona je čini se uspjela stvoriti i financijske uvjete za takav transfer

Lionel Messi zatražio je od Al-Hilala odgodu transfera do 2024. godine čime su dodatno potaknuta nagađanja o pokušajima da ponovo zaigra na Camp Nou. Saudijci su Argentincu ponudili preko pola milijarde eura godišnje da nakon dvije sezone napusti francuskog prvaka PSG.

Igračev otac Jorge u predgovorima je sa Saudijcima, no i sa Barcelonom.  Prema izvještavanju portala Goal.com, Argentinci su se u ponedjeljak sastali sa saudijskom delegacijom i pritom zatražili odgodu dolaska Messija na bliskoistočne travnjake do iduće sezone. 

GALERIJA Messi dovršava svoju parišku pustolovinu: Predstoji mu veliki povratak ili veliki odlazak

FILE PHOTO: Ligue 1 - Paris St Germain v Clermont
1/9

Ovakav razvoj događaja je navodno iznenadio Saudijce koji su odgovorili Messijevom timu da će njihova ponuda iduće godine biti bitno različita od 500-600 milijuna eura godišnje koliko mu sada nude za dvije sezone.

VEZANI ČLANCI:

Vijest je došla tek nekoliko sati nakon što je Messi stariji rekao kako bi se njegov sin volio vratiti u Barcelonu i da je La Liga prihvatila plan financijske održivosti katalonskog kluba po povratku klupske legende. Sastao se s vodstvom Katalonaca i postoji mogućnost dogovora.

Odlazak iz PSG-a već je službeno objavljen prije nekoliko dana, a sada se čini da je Messi sve bliže barem kratkom povratku u svoj omiljeni klub prije no što ode putem Saudijske Arabije ili SAD-a.

VIDEO Pao dogovor težak 1.2 milijarde eura: Messi odlazi iz PSG-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije