Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK

Romano: Igor Tudor je prelomio. Hrvatski stručnjak više neće biti trener Marseillea

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Auxerre
ERIC GAILLARD/REUTERS
01.06.2023.
u 12:18

Naš trener donio je odluku kako više neće voditi uglednu francusku momčad

Već duže vremena se o tome pisalo i nagađalo, a informacija je dobila konačnu potvrdu od Fabrizija Romana. Hrvatski trener Igor Tudor (45) oprostio se od nogometaša Marseillea i sljedeće sezone neće biti na klupi francuskog kluba. Pouzdani novinar piše kako je Tudor odlučio da neće ostati na klupi francuskog prvoligaša.

Poslije razgovora s čelnicima kluba, bivši vatreni je odlučio da neće voditi Marseille. Tudor je godinu dana proveo na klupi slavnog kluba, osvojili su treće mjesto i izborili kvalifikacije za Ligu prvaka.  U karijeri je vodio niz klubova poput Hajduka, PAOK-a, Udinesea, Verone, Galatasaraya i Karabukspora.

GALERIJA Prilika života za Igora Tudora. Preuzima dvostrukog europskog prvaka?

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Auxerre
1/7

Ukupno je na klupi francuskog kluba odradio 47 službenih utakmica u kojima je pobijedio 27 puta, sedam je puta remizirao i 13 puta izgubio. Spominjao se kao moguća opcija nekih europskih klubova, a najviše se spominje povratak u Juventus gdje je igrao te bio pomoćnik Andrei Pirlu.

VEZANI ČLANCI:

Na Velodrome je stigao u lipnju 2022. godine, početak je bio težak zbog sukoba s igračima te navijačima, ali na kraju su ipak uspjeli pronaći zajednički jezik i zaprijetiti PSG-u. Ipak, na kraju nisu uspjeli prestići bogatog prvaka, a između njih još se ugurao i Lens. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije