Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERSKA SUDBINA

Roje i Fatović na udaru, jedan će morati otići

Elvis Fatović
Hrvoje Antonić
05.05.2011.
u 20:39

Dubrovčani sad sve nade polažu u finale doigravanja za hrvatskog prvaka.

Šest godina zaredom vaterpolisti Juga bili su redoviti sudionici završnog turnira Eurolige. Očekivalo se da će im to poći za rukom i sedmi put, posebno su dobro stajali prije utakmice s Partizanom, ali dva poraza u posljednja dva kola pokazala su da među gosparima nešto ne štima. I u odlučujućem dvoboju u Budvi (7:9) osjetio se ipak izostanak Boškovića, a vidi se da nedostaje i ona sigurnost koju suigračima daje Frano Vićan kad je na vratima.

Dubrovčani sad sve nade polažu u finale doigravanja za hrvatskog prvaka, gdje imaju prednost igranja eventualne majstorice kod kuće.

No, i igračima Primorja domaće je prvenstvo posljednja nada da će u ovoj sezoni nešto i osvojiti, a ne biti samo priređivač ugodnih iznenađenja (uglavnom pobjede nad mladostašima).

Riječani su u Budimpešti sve imali u rukama. Ne previše motiviranog domaćina, podršku sedamdesetak svojih navijača, kojima nije bilo teško potegnuti do glavnog grada Mađarske, vodstvo od 12:11 minutu i pol prije kraja utakmice...

– Za tom propuštenom prilikom žalit ćemo cijeli život. Teško je objasniti zašto nismo pobijedili objektivno slabiji Vasas. Očito je da nismo izdržali pritisak, svi su nas već vidjeli u Rimu, a pobjede ne dolaze same od sebe – kazuje sidraš Ivan Krapić.

Na udaru će sad biti obojica trenera: i Jugov Elvis Fatović i Primorjev Zoran Roje. Teško je očekivati da će obojica preživjeti. Realnija je opcija da će klub koji ostane bez naslova hrvatskog prvaka u novu sezonu kročiti s novim trenerom. Jer u sportu se samo naslovi broje.

Komentara 1

TR
Travno221
14:38 06.05.2011.

Možda Roje ipak \"preživi\" i ako ne osvoji naslov. Može reći da je za sve kriv njegov asistent Ivan Asić. Dok Fatović, ako ne bude prvak, nema nikakve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije