Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Rodri spriječio senzaciju u Manchesteru: Chelsea stao na kraj moćnom stroju Pepa Guardiole

Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
17.02.2024.
u 20:40

Da španjolski reprezentativac nije zabio u završnici, gosti bi uzeli sva tri boda. Mateo Kovačić ostao na klupi, Joško Gvardiol i dalje pauzira

U posljednjem subotnjem susretu 25. kola engleske Premier lige nije bilo pobjednika, derbi dvoboj na Etihad stadionu između nogometaša Manchester Cityja i Chelseaja je završio 1-1.

Chelsea je odigrao vrlo dobru utakmicu u kojoj se pametno i gusto branio, ali je jednako tako bio ozbiljno opasan po domaćina u kontrama. Jedna takva je okrunjena pogotkom za 1-0 gostiju u 42. minuti, a strijelac je bio Sterling, nekadašnji igrač Manchester Cityja.

Prava opsada gola gostiju iz Londona uslijedila je tek u završnici. Haaland je u 78. minuti promašio nemoguće, glavom je iz blizine pucao preko vrata, ali je Manchester City izjednačio pet minuta kasnije. S 15 metara je opalio Rodri i pogodio za 1-1. Premda je domaćin stvarao pritisak sve do kraja, do preokreta nije stigao.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ostao je tijekom cijelog ogleda na domaćoj klupi za pričuve, dok Joško Gvardiol nije konkurirao za susret zbog ozljede stopala.

Manchester City je treći na ljestvici te ima četiri boda manje od Liverpoola, odnosno, dva manje od Arsenala. Momčad Josepa Guardiole ima i utakmicu manje. Chelsea je na 10. mjestu ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije