Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Rodgers potpisao s Liverpoolom do 2018. godine

Brendan Rodgers
Press Association/PIXSELL
26.05.2014.
u 18:58

- Posebno se zahvaljujem navijačima koji su srce ove momčadi. Čast mi je što sam dio ove momčadi i samo zajedno možemo vratiti Liverpool u vrh - rekao je Rodgers.

Brendan Rodgers ove je sezone napravio čudo s Liverpoolom i odveo je momčad do drugog mjesta. Bila je to tek njegova druga sezona na klupi 'redsa', ali kako je pokazao da radi odličan posao uprava kluba ponudila mu je novi ugovor. Dogovor je pao vrlo brzo, pa je Rodgers danas produžio do 2018. godine.

- Počašćen sam što mi je pružena prilika za produženje ugovora s Liverpoolom. Sretan sam sa svim što smo postigli u prethodne dvije sezone. Sada želimo dosegnuti viši nivo, što će biti uzbudljivo i izazovno. Zahvalan sam svima koji su me podržali - rekao je Rodgers pa dodao:

- Posebno se zahvaljujem navijačima koji su srce ove momčadi. Čast mi je što sam dio ove momčadi i samo zajedno možemo vratiti Liverpool u vrh.

>> Dejan Lovren: Tko ne bi volio otići u Liverpool, to je san!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije