Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roberto Mancini

Perišiću nije bilo lako, ali je dobro odigrao

Inter - Milan
Reuters/PIXSELL
14.09.2015.
u 09:01

- Pozicija sada nije bitna, potrebno je još 15 utakmica da se ustalimo na prvom mjestu. Juve će se vratiti jer je to odlična momčad - rekao je Mancini.

Ivan Perišić debitirao je za Inter i to odmah u pobjedu u gradskom derbiju s Milanom (1:0) u 3. kolu talijanskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac odigrao je 83. minute, a izašao je jer je sam tražio izmjenu zbog ozljede. Čini se da je trener Roberto Mancini zadovoljan njegovim učinkom.

- Perišiću je kratko bio s momčadi i imao je novu ulogu. Nije mu bilo lako odigrati dobru utakmicu, ali je to dobro napravio - rekao je Mancini.

Inter je jedina momčad s tri pobjede u prva tri kola.

- Pozicija sada nije bitna, potrebno je još 15 utakmica da se ustalimo na prvom mjestu. Juve će se vratiti jer je to odlična momčad - rekao je Mancini.

>> Inter slavio u 163. milanskom derbiju, Perišić se ozlijedio u debiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije