Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roberto Carlos

Legenda sve iznenadila: Neymar je bolji od Messija i Ronalda

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
18.09.2015.
u 10:26

– Barcelona je izgrađena momčad i zato on za nju igra bolje. On u Barci igra svoju igru, u najboljem je izdanju, dok je u Brazilu uloga vođe prevelika odgovornost za njega

Legendarni Brazilac Roberto Carlos iznenadio je svojim odgovorom na pitanje tko je najbolji nogometaš svijeta. Iako svi biraju između Cristiana Ronalda i Lionela Messija, on je izabrao svog sunarodnjaka.

– Ljudi uvijek spominju samo dvojicu igrača, ali ja mislim da je Neymar najbolji igrač – rekao je Roberto Carlos pa odgovorio na pitanje zašto ne blista u reprezentaciji.

– Barcelona je izgrađena momčad i zato on za nju igra bolje. On u Barci igra svoju igru, u najboljem je izdanju, dok je u Brazilu uloga vođe prevelika odgovornost za njega. Bolje se osjeća kada su uz njega Messi i Suarez – zaključio je Carlos.

Komentara 2

TO
tomba92
13:11 18.09.2015.

ja nezzz sta je ovim bivšim igračima, Messi i Ronaldo su najbolji igrači ikada, a ovakve legende kao Carlos, Maradona i Pelé nisu objektivni ni realni

UN
unbekant
13:30 18.09.2015.

svaki drogeras koji dodje iz argentine ili brazila se proglasava najboljim jadno zar ne,kod toliko mocnih europskih nogometasa,ovi drotovi proglasuju tamo neke konopljare s najboljim igracima u nogometu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije