Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNASTIKA

Robert Seligman peti u finalu Svjetskog kupa

Robert Seligman
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
26.11.2017.
u 00:30

Seligman je u kvalifikacijama imao četvrtu ocjenu.

Osječki gimnastičar Robert Seligman osvojio je peto mjesto u finalu vježbe na konju s hvataljkama na Svjetskom kupu u njemačkom Cottbusu. Za svoju vježbu dobio je ocjenu 14.400, a prva tri mjesta osvojili su vježbači iz Azije.

Prvi je bio Kinez Wang (15.200), ispred Japanca Nashimota (14.933) i svog sunarodnjaka Tana (14.833).

Seligman je u kvalifikacijama imao četvrtu ocjenu. Danas će u finalu vježbe na preči nastupiti Anton Kovačević, član zagrebačkog gimnastičkog kluba Sokola. On je u kvalifikacijama imao četvrtu ocjenu, a najbolju ocjenu imao je Kinez Tan. Kovačević je ove godine bio treći na Svjetskom kupu u Varni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije