Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuti iz Bakua
Povratak na članak

Prosinečki: Dalić je vratio pozitivnu emociju, poput one naše iz 1998.!

Sve to utječe na igrače, prazne tribine, zvižduci, negativan pristup, teorije o Mamiću, Šukeru, poštenju, nepoštenju... Dalić je to promijenio - kaže Prosinečki

Komentari 13

PR
prajdali100
19:50 13.11.2017.

Kako se sa ovim nose placenici iz Indexa !!? Zašto se bagra ušutila ? Sve za Hrvatsku,Hrvatsku ni za što !!!

VL
MA
..Marsijanac
20:29 13.11.2017.

Naprijed kockasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tu su jos Kovacic, Pjaca, Rog, Badelj, Corluka, Jedvaj i mozda jos netko iz mladjeg narastaja . Vamos Croatia, vamos!

VL
DU
Deleted user
20:05 13.11.2017.

Dalić je čovjek iz naroda nešto kao Ćiro.Zna kako motivirati igrače a i zna kako se približiti navijačima.Skromnost je vrlina koju Dalić ima a igrači i navijači to osjete i sinergija je tu.

VL
AN
Antonijeee
20:00 13.11.2017.

Idemo Hrvatskaaaa

VL
Avatar dzambo
dzambo
03:42 14.11.2017.

Vatreni iz '98 nikad nisu toliko utakmica odigrali lose....koliko ovi iz zadnjih 15-tak god. Vatreni iz '98 nisu tak lose odigrali pobijedili ili ne kao ovi protiv....Mexica...Ekvadora....Kosova....Islanda...Grcke....jos '92 da su mogli igrat na SP dogurali bi isto daleko...vatreni iz '98 nisu imali toliko slabih pozicija kao ovi , pogotovo sto se tice odbrane...a iduca generacija koja dolazi poslije ove sad bit ce jos losija....jer domaca liga je sve slabija I slabija vecina najboljih su stranci a domaci odu vanka prerano I tamo odigraju previse utakmica ili lova I'm udari u glavu I kad se iskupe tesko je to uklopiti sve....vatreni iz '98 igrali su vecinom svakog vikenda na domacim terenima bilo u Yugo ligi ili HNL na pocetku...I bas u to vrijeme nasi klubovi su dobro stojali u Europi I Dinamo I Hajduk....I za kraj Vatreni iz '98 pogotovo protiv jakih repki nisu toliko podbacivali kao ovi iz zadnjih 15-tak god. oni su prije razbijali Njemacku,Nizozemsku, ravno pravno protiv Argentine, Francuske...ovi novi su dobili Enleze al I'm je vraceno punom mjerom a protiv svih ostalih jakih repki igrali su ne na pobijedu neg na ''taktiku''...

VL
Avatar Braća_Jugović
Braća_Jugović
20:21 13.11.2017.

Prosinečki je jugosloven,da nije igrao za Crvenu zvezdu bio bi nitko i ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.