Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU ANGAŽMANA

Robert Prosinečki sve dogovorio s novim klubom? Čeka ga bivši Dinamovac iz zlatne generacije

Zagreb: Vatreni u počasnoj straži pored lijesa Miroslava Ćire Blaževića
Jurica Galoic/PIXSELL
23.03.2023.
u 14:51

U karijeri je vodio Crvenu Zvezdu, Kayserispor, Olimpiju te reprezentacije BiH te Azerbajdžana

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki mogao bi uskoro preuzeti klupu grčkog prvoligaša Arisa. Tamošnji mediji pišu da su dogovori otišli vrlo daleko i uskoro bi se mogao dogoditi pozitivan ishod. Legendarni Žuti je bez posla od ljeta prošle godine nakon što se razišao sa ljubljanskom Olimpijom koja ga je optužila da je neprofesionalan.

Ako Prosinečki preuzme klub iz Thessalonikija imat će dosta kompliciran zadatak. Trenutno se momčad puna internacionalnih igrača među kojima su Peter Etebo, Juan Iturbe i Vladimir Darida nalazi na lošem petom mjestu sa čak 22 boda zaostatka za vodećim Panathinaikosom.

Nekada veliki hrvatski talent Alen Halilović trebao je potpisati za Aris tijekom siječnja, ali se transfer izjalovio jer su pregovori propali u posljednji trenutak. Ipak, Prosinečkog bi u svlačionici moglo dočekati jedno poznato lice, radi se o bivšem BiH reprezentativcu Izetu Hajroviću koji trenutno ne igra za prvu momčadi, ali je pod ugovor. Hajrović je bio član zlatne generacije Dinama koja je pod vodstvom Nenada Bjelice izborila dugoočekivano europsko proljeće.

Hajrović je igrao za 'zmajeve' dok je Robert Prosinečki bio izbornik, a sudjelovao je i u jednoj od najvećih pobjeda u tom periodu kada su Zmajevi pobijedili Finsku 4:1. Hajrović je bio i strijelac u toj utakmicu, a u međuvremenu je nestao sa scene pa bi mogao opet procvijetati dolaskom ponajboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije