Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZBORNIK

Legendarni vatreni preuzima reprezentaciju Slovenije?

Foto: Reuters
10.10.2017.
u 14:21

Kao kandidati za izbornika Slovenije spominjali su se još trener Rijeke Matjaž Kek te Darko Milanić.

Slovenska nogometna reprezentacija neuspješno je završila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i oprostila se od izbornika Srećka Kataneca.

Tamošnji nogometni savez u potrazi je za novim izbornikom, a jedan od najozbiljnijih kandidata je Robert Prosinečki, pišu slovenski mediji.

1/9

Legendarnom nogometašu i bivšem vatrenome istekao je ugovor s reprezentacijom Azerbajdžana pa nema prepreke da preuzme Sloveniju. Navodno bi se ovih dana trebao pojaviti u Ljubljani na pregovorima.

Kao kandidati za izbornika Slovenije spominjali su se još trener Rijeke Matjaž Kek te Darko Milanić.

Komentara 35

CR
crvenipopivan
15:11 10.10.2017.

Ha ha jadni ovi propagandisti anti nogometa, oni bi najradije reprezentaciju ugasili, reprezentaciju najuspješniju od europskih reprezentacija u zadnjih 20-tak godina.

DU
Deleted user
15:11 10.10.2017.

Za slovence je najbolje da ih vodi netko njihov - Mujo ili Safet

CR
crvenipopivan
15:12 10.10.2017.

Žuti može biti trener Lučkog ili Španskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije