Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno slavlje

Modrić ugledao Srnu na tribini, a onda je uslijedila erupcija emocija

Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
10.10.2017.
u 12:44

Vidjelo se kako je Srna bio silno sretan zbog pobjede naših nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna uoči utakmice s Ukrajinom posjetio je bivše suigrače, a bodrio je vatrene i s tribina kijevskog stadiona. Veselio se pogocima Andreja Kramarića, a posebno emotivan bio je trenutak po svršetku utakmice.

Luka Modrić s ostalim reprezentativcima slavio je pobjedu na igralištu, a kad je u svečanoj loži ugledao Srnu, podigao je ruke u zrak i tako pozdravio bivšeg suigrača.

Srna mu je uzvratio na jednak način i uz pljesak, a vidjelo se kako je bio silno sretan zbog pobjede naših nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima. 

 

Bila je to lijepa Modrićeva gesta prema prijatelju koji zbog slučaja s dopingom proživljava najteže trenutke u svojoj uspješnoj karijeri.

 

Srna je potom obišao naše igrače te im čestitao na uspjehu, a nije propustio fotografirati se sa sadašnjim kapetanom Modrićem.

 

🇭🇷 Two very proud captains. 🔥 #BeProud #Croatia #Vatreni #WCQ #UKRCRO

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Komentara 52

ZA
zazidje
13:25 10.10.2017.

Dinamovac sam, ali Srni skidam kapu dolje za sve što je dao za Hrvatsku. Jedan od najboljih kapetana i čovjeka. Fala ti za sve Dario

HR
Hrvatska
13:23 10.10.2017.

Darijo Srna veliki covjek sa velikim srcem.

BI
billynik
13:44 10.10.2017.

KOje bolesno piskaraloa, pa zašto bi Srna trebao skrivati svoje osjećaje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije