Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBANSKI MEDIJI

Robert Prosinečki na pragu novog trenerskog angažmana. Otputovao je na završne pregovore

Zagreb: Rudes i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
19.10.2023.
u 18:03

Legendarni hrvatski nogometaš uskoro bi trebao sjesti na klupu novog kluba

Albanski mediji pišu kako će Robert Prosinečki preuzeti klupu aktualnog albanskog prvaka Partizanija, kojeg je donedavno vodio Zoran Zekić koji se vratio u svoj Osijek. 

Prosinečki je prema pisanju Albanaca već otputovao na završne pregovore te bi sklapanje posla u sljedećih nekoliko dana trebalo biti samo pitanje formalnosti. Nakon toga bi trebala slijediti službena objava posla i predstavljanje, a sve bi trebalo biti gotovo od kraja ovog tjedna. 

VEZANI ČLANCI:

Partizani je trenutno peta momčad albanskog prvenstva s 11 osvojenih bodova, ali i dvije utakmice manje u odnosu na vodeću Egnatiu koja ima 16 bodova. Partizani je odgodio ligaške utakmice zbog obaveza u Europi, ali se na kraju nije uspio plasirati u niti jedno Uefino natjecanje. 

Komentara 2

RO
robertos
13:10 20.10.2023.

kao igrač vrhunski, al kao trener užas, jedan od lošijih trenera, isto kao i bjelica, koji god su oni klub trenirali doživjeli su fijasko

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:24 19.10.2023.

Njegove ekipe igraju lijep nogomet, ali Robi ne zna da ne možeš igrati istu igru s drugoligašem i prvoligašem. Rudeš je igrao lijepo svaku tekmu, ali je redom gubio. Da je igrao Mourinha, a ne Guardiolu možda bi nešto i dobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije