Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MOGUĆE?
Povratak na članak

Dinamo bi za trenera legendarnog vatrenog, a spominje se i Igor Štimac!

Ako je netko pomislio da već imaju skrivenog asa u rukavu i da će tog svojeg aduta brzo predstaviti, prevario se. Naime, rješenja nemaju, već tragaju za njim

Komentari 26

VL
vladek
08:40 12.03.2018.

zaboravili ste na Joška Jeličiča a savjetni bi bio Beusan

VL
MO
matK.O.
08:49 12.03.2018.

štimac koji je bio vječito protiv dinama?! koji k??

VL
ST
stefj
08:11 12.03.2018.

Ne razumijem zašto bi netko bio stručan ako radi dan i noć, možda radi krivo. Uostalom, vidjelo se već na početku da se ne pobjeđuje i one koje se moralo (npr. Albance i Norvežane), a niti u derbijima nije bio sjajan (kada protivnik nije bio s drugom ekipom). Nema veze koliko se radi, ako se radi krivo... I još nešto, igrači sad imaju više snage nego pod Bugarinom, no i dalje to nije kao kod Mamića kad su mogli trčati svih 90 minuta... A koga sad odabrati? Ovako usred sezone? Svi kvalitetni i ozbiljni treneri imaju angažman. Tak da mislim da je drugi Cvitanović krizna rješenje, puno gore od ovoga ne može, a možda se i posreći... Samo da ne bude opet izlike - on je izabran jer živi blizu stadiona ili on radi dan i noć. Dajte da jednom razlog bude - on je stručan ili on je dobar motivator ili nešto slično...

VL
BM
branko.mihalic1
08:31 12.03.2018.

Čačič Ivankovic Jurcic trio haha

VL
VJ
vjekoslavkatalina
09:45 12.03.2018.

Zanimljivo..kako mamic pili pilu naopako..on uvijek kaze koje bi trenere zelio..ono bilic,prosinecki,kek itd..itd..sve one koji ne zele biti neciji poltroni..a onda uvijek na igraju izabere-poltrona,poslusnika..

VL
CR
crocro
08:52 12.03.2018.

Zašto ne potegnu Matjaža Keka iz Rijeke. Zašto ga barem ne pitaju i uostalom zašto on ne bi bio trener po mjeri Dinama. Ima sve kvalitete jedino nije sigurno kolčiko bi opstao u Dinamu ako ne bi htio biti poslušan i pokoran. Uostalom poslušnost i pokornost nekim nadređenim ljudima iz Dinama je zapravo najveći problem. Zbog toga su u većini treneri napuštai Dinamo jer se nisu htjeli pokoriti mišljenjima i stavovima nadređenih. Pa i Vaha je bio vrhunski trener koji je mogao nešto napraviti od Dinama ali kada je vidio da mu se miješaju nekompetentni ljudi, digao je sidro, pa onda neka treniraju oni koji nisu treneri. Da, to je veliki problem u Dinamu jer trener nema apsolutno odriješene ruke kako će postaviti momčad. Kandidati to znaju, prihvajaću se posla da nešto zarade, ali onda kao po traci odlaze jedan za drugim. Koliko dugu je trener Arsene Wenger u Arsenalu a klub je imao uspona i padova. Tko se njemu miješa u sastav momčadi, što poželi to dobije. Da ne nabrajam ostale dugovječne trenere po europskim klubovima. A kod nas se mijenjaju svaka dva mjeseca, jeli to normalno. Dinamo je trebao zagristi i barem pokušati dovesti Matjaža Keka. Istina je da mu je u Rijeci pozicija dugoročno osigurana a u Dinamo ne bi bio siguran da li će biti dva mjeseca. Zato je pitanje da li bi to prihvatio. U Rijeci on slaže momčad i što poželi dobije u skladu s mogućnostima a u Dinamu oduzimaju jer žive od prodaje igrača. Zato Dinamo nikada ne može postati renomirani europski klub.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
09:48 12.03.2018.

Štimca..Štimca...taj vise voli lovu nego sebe i rezultat...a jos bi morao slusati mamica..i bio bi najposlusniji od svih..

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
11:04 12.03.2018.

Ako žele europsku klasu, red i rad jedino Matjaž Kek je primjeren za Dinamo. Ako žele kladenje, lažiranje i mutne poslove budu odlični domači hrvatski strucnjaci.

VL
Avatar Castro
Castro
10:45 12.03.2018.

Moja mama je trenutno u mirovini i ima vremena , strucna je kao i svi ovi koje ste nabrojali a i puno manje kosta...jer sa ovom ekipom napravice moja mama Katarina isto sto bi svi ovi skupa napravili . Stoo mi to ocekujemo ...biti prvaci HNL-a i to je to . Majka bi sigurno bila prvak sa logistikom koju dinamo ima. A sve ostalo je iluzija .....bio Jurcevic , Bjelica , Anceloti ili .......mama Katarina.

VL
DH
dalibor.hren
11:31 12.03.2018.

Nećeš, lopove!

VL
ON
ON
09:17 12.03.2018.

Starog Mamića na klupu.On i tako odlučuje o svemu.

VL
MA
manjabegic
09:24 12.03.2018.

zoran odstupio skroz.... zdravko se odmakao par koraka od dinama, odmah dinamo ima velikih problema s organizacijom...

VL
SE
senior
08:02 12.03.2018.

Svi Dinamo mršci od BBB, hajdukovaca , SDP-ea kao stranke sada su zadovoljni. Preko politike, i političkog sudovanja i krivnje Dinama za sve loše koje isti čine Hrvatskoj. Svi zajeedno dovedoše Dinamo da počne izgledati kao "CIRKUS COLORADO" iliti Hajduki Hajduk u zadnjih 20 godina.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:01 12.03.2018.

Čačić,Kljuno,Profesor to je dobitna kombinacija!

VL
BI
binki
08:58 12.03.2018.

Ko može najdublje i pakšu . Zna se čačić i jurčić glavni kandidati.

VL
MN
Mamuti na plaži
09:08 12.03.2018.

BBB...zovite Joška Jeličića...on je trener po všem ukusu

VL
DU
Deleted user
09:34 12.03.2018.

Miniša Sihajlović odličan izvođač slobodnih udaraca, Vukovarac i nesuđeni dinamovac...dobro nije htio u školu za policajca jer bi morao nositi šahovnicu na glavi al sad mu to nije problem od kad za ženu ima talijanku bez problema stavi on ii ruku na srce dok svira himna, ma purger pravi kažem vam ja samo mu dajte priliku.

VL
UM
umnjak
07:43 12.03.2018.

Delija za trenera Dinama?! Vrhunac kraha onog pravog Dinama.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
07:52 12.03.2018.

najbolji je kruno jurcic...on ej uvijek na preispoziciji trenirao puscu bistru,maribor,aek,el alamein eto njega u dinamu vec sutra...i 'kontrolirani nogomet'.....zasto kljuna nema u kombinaciji?..do sad je uvijek bio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.