Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI MEDIJI

Robben najbolji, Olić do njega

Arjen Robben
AFP
08.04.2010.
u 09:51

U velikom nogometnom englesko-njemačkom ogledu u Ligi prvaka ovom je prilikom deblji kraj izvukao Manchester United. Bayern je zbog pogotka više u gostima (4-4) učinio proboj prema polufinalu.

Manchester je vodio u Allianz Areni sa 1-0, ali su poraženi sa 2-1, a Fergusonova je momčad u uzvratu imala i 3-0, ali su na kraju pobijedili s nedovoljnih 3-2.

Strijelci za Bayern i veliki junaci uspjeha na Old Traffordu bili su Ivica Olić i Arjen Robben. Nije čudno da su svi engleski mediji baš njih dvojicu gurnuli u prvi plan i nazvali ih "krvnicima Manchesterovih nadanja".

Nizozemac Robben fantastičnim pogotkom priskrbio je titulu igrača utakmice. Times ga je ocijenio osmicom, a drugu najbolji ocjenu u redovima gostiju dobio je hrvatski reprezentativac Olić (sedmicu).

Sky Sports je Robbena ocijenio devetkom, a Olića sedmicom, ocjenom kakvu su zavrijedila još petorica igrača Bayerna (Butt, Demichelis, Ribery, Lahm i Van Buyten).

Čitatelji portala Sky Sports.com Olića su stavili na drugo mjesto vrijednosti u momčadi Bayerna, s prosječnom ocjenom 7,3. Robben je sa 7,8 bio prvi igrač münchenskog kluba.

Komentara 1

M9
mario_911
10:35 08.04.2010.

batistuta gabrijele.....za tebe je Olić pele!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije