Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni Nizozemac

Robben: Argentina nije zaslužila proći, navijat ću za Njemačku

Arjen Robben
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.07.2014.
u 12:51

- Ne smijemo biti nezadovoljni, došli smo među četiri najbolje reprezentacije na svijetu i to je veliki uspjeh. Znam da je teško prihvatiti činjenicu da smo ispali, a bili smo tako blizu, ali ne smijemo sebe kriviti

Arjen Robben uoči polufinala SP-a podcrtan je kao glavna opasnost u redovima Nizozemske, ali nije se proslavio sinoć. U sudačkoj nadoknadi imao je odličnu priliku, ali je oklijevao i Mascherano mu je klizećim startom blokirao udarac. Iako je zabio u raspucavanju, njegova momčad je ispala. On tvrdi - nezasluženo!

- Bila je to jako teška utakmica, ali Argentina nije zaslužila proći dalje. Nije imala puno prilika na utakmici. Štoviše, najbolju priliku imali smo upravo mi, rekao je Robben i osvrnuo se na finale.

- Navijat ću za Njemačku, tamo imam puno prijatelja i nadam se da će se oni veseliti. A uz to, pokazali su najviše na cijelom turniru.

Rezimirao je i uspjeh Nizozemske.

- Ne smijemo biti nezadovoljni, došli smo među četiri najbolje reprezentacije na svijetu i to je veliki uspjeh. Znam da je teško prihvatiti činjenicu da smo ispali, a bili smo tako blizu, ali ne smijemo sebe kriviti, odigrali smo dobro i svi smo odradili svoj dio posla.

>>Robbenov sin neutješno plakao nakon poraza Nizozemske

Komentara 6

JF
jfk
13:19 10.07.2014.

Zaslužila je, nisu im suci pomogli, a niti neka luda sreća. Njihov golman je bolje branio penale i zato su prošli. Da je Robben zabio u 90'toj oni bi zaslužili prolaz, ovako ga je zaslužila Argentina.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:31 10.07.2014.

fućka se nama za koga ti navijaš, Argentina zasluženo ide u finale

VU
vuky91
10:36 11.07.2014.

Zanimljivo: "Navijat ću za Njemačku, tamo imam puno prijatelja i nadam se da će se oni veseliti. A uz to, pokazali su najviše na cijelom turniru." Je li bi se veselio i navijao za njih da se kojim slučajem Nizozemskamska našla u finalu? A tim više što su pokazali najviše na cijelom turniru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije