Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči polufinala

Robben: Argentina nije samo Messi; De Vrij: Ne bojim ga se!

Arjen Robben
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.07.2014.
u 20:43

- Argentina je sjajna reprezentacija, vrlo opasna. Bit će to pravi ispit za nas. Messi? On je fenomenalan igrač, u njemu Argentina ima veliku snagu, ali to ne znači da se sve vrti samo oko njega

Argentina i Nizozemska sutra će odmjeriti snage u polufinalu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Glavna uzdanica Nizozemaca bit će Arjen Robben koji je u dobroj formi. Uoči tog susreta nahvalio je svog suparnika.

- Argentina je sjajna reprezentacija, vrlo opasna. Bit će to pravi ispit za nas. Messi? On je fenomenalan igrač, u njemu Argentina ima veliku snagu, ali to ne znači da se sve vrti samo oko njega.

Stefan de Vrij imat će nimalo lak zadatak - zaustaviti Messija.

- Ne bojim se nikoga, pa čak ni Messija. Usredotočen sam na njega, sretan sam što ću igrati protiv njega, ali ga se nimalo ne bojim.

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 22 sata, a pobjednik će u finalu igrati protiv boljeg iz večerašnjeg susreta Brazil - Njemačka.

>>Robben se požalio: Dobivam premalo lopti!

Komentara 3

AN
Andreeejjj
01:02 09.07.2014.

Dalabu, ne trebaš ga se bojati ali biti češ na ringišpilu 90 minuta. samo ne ispadni bumbar i ne ozljedi ga, onako ne možeš to, jer dr.prof.academic MESSI ima najbolji tajming!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:52 09.07.2014.

Nadam se da će i večeras biti tekma sa puno golova....No pobjednik iz večerašnje tekme bi morao znati tko ga čeka u finalu....Valjda su gledali sinoć....

KA
karambita
09:25 09.07.2014.

Argentina bez Messija je jedna obicna ekipa koju bi i Hajduk mogao pobijediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije