Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dosta mu je sranja'

Robben se požalio: Dobivam premalo lopti!

Nizozemska - Kostarika
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.07.2014.
u 22:51

- Posljednjih dana bilo je mnogo govora o bacanju i stvarno mi je dosta tih sranja. Dobivam udarce sa svih strana, ali srećom sam zdrav

Nizozemska se pobjedom protiv Kostarike nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca plasirala u polufinalu Svjetskog prvenstva. 'Oranje' nikad u povijesti nije osvojilo svjetski naslov, a prva prepreka ka tome bit će im Argentina.

- Burno smo proslavili plasman u polufinale, bilo je slavlja u svlačionici, ali sad nas čekaju novi izazovi. Odlično smo odradili to protiv Kostarike, a sad idemo dalje, rekao je Arjen Robben, a onda se malo požalio.

- U dobroj sam formi, osjećam da mogu puno, da mogu napraviti prednost, ali ne dobivam dovoljno lopti.

Osvrnuo se i na priče o simuliranju.

- Posljednjih dana bilo je mnogo govora o bacanju i stvarno mi je dosta tih sranja. Dobivam udarce sa svih strana, ali srećom sam zdrav.

>>Cillessen: Ispričavam se svima zbog reakcije, Van Gaal me šokirao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije