Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RMC TVRDI:

Čini se kako će Niko Kovač pakirati kofere, nasljednik je 'novi Guardiola'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/9
04.05.2019.
u 09:14

Kovač je s Bayernom ispao iz Lige prvaka, ali je i dalje u borbi za dvostruku krunu što bi mu trebalo biti dovoljno kako bi utišao kritičare za ovu sezonu

Niko Kovač od dolaska na klupu Bayerna iz Münchena susreće se sa stalnim glasinama raznih portala i tiskovina koji Hrvata smjenjuju s klupe još od vremena dok Bavarci nisu igrali najbolji nogomet u Njemačkoj.

Zadnji u nizu je novinar pouzdanog RMC-a, Mohamed Bouhafsi koji tvrdi da je Bayern oduševljen Ajaxovim trenerom Erikom Ten Hagom koji je ove sezone priredio pravu senzaciju sa svojom momčadi i trenutno se nalazi na pragu ulaska u finale Lige prvaka

Teh Hag je već bio trener u Bayernu gdje je njihovu drugu momčad od 2013. do 2015., a Ajax je preuzeo u prosincu 2017. godine.

Dok je bio u Njemačkoj učio je od Španjolca Pepa Guardiole.

Kovač je s Bayernom ispao iz Lige prvaka, ali je i dalje u borbi za dvostruku krunu što bi mu trebalo biti dovoljno kako bi utišao kritičare za ovu sezonu.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

Ključne riječi

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
09:31 04.05.2019.

Bubnete pa ostanete zivi.. Jos I ne pocrvenite..

CR
crodux
10:50 04.05.2019.

VL otvoreno radi protiv hrvatskih igrača i trenera...

DA
dalibla
13:34 04.05.2019.

Opet počinjete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije