Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski trener

Kovač o argentinskom čarobnjaku: Uvijek sam glasovao za njega

NIko Kovač i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.05.2019.
u 19:17

O Leu možete pričati samo u superlativima, jer to zaslužuje. U izboru za Zlatnu loptu uvijek sam svoj glas davao Messiju - rekao je hrvatski trener

Barcelona je u prvoj utakmici polufinala stigla do prednosti protiv Liverpoola. Katalonska momčad predvođena fenomenalnim Argentincem Lionelom Messijem pobijedila je Kloppovu družinu s 3:0.

U sjajnoj utakmici Barcelonin kapetan ponovno je prikazao čaroliju i s dva pogotka donio svojoj momčadi lijepu prednost uoči uzvrata na Anfieldu sljedeći tjedan.

NIko Kovač i Lionel Messi
1/6

Lionel Messi ne silazi s naslovnica dnevnih novina i portala, jer svi imaju nešto reći o fantastičnom Argentincu pa tako i naš Niko Kovač. 

- Messi je samo jedan. Bilo što da kažem o njemu neće biti dovoljno. O Leu možete pričati samo u superlativima, jer to zaslužuje. U izboru za Zlatnu loptu uvijek sam glasovao za Messija - rekao je hrvatski trener i dodao:

- Naravno, postoje još dobrih igrača, ali za mene je on najbolji. Vidite kako mu se 90.000 ljudi na stadionu klanja. Njegova igra vas ostavlja bez daha, jednostavno možete biti sretni što je tako uzbudljiv igrač na terenu. Momčad je važna, ali kad imate jednog izvanrednog igrača, taj će vam uvijek napraviti razliku.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 2

JO
josip
21:22 03.05.2019.

jeli glasovao ili glasao? e moj VL odošte vi preko Drine....

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:12 04.05.2019.

glasovao???hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije