Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI KRITIKA

Rival teško optužio Hrgovića. Tvrdi da koristi prljave trikove u ringu i namjerno radi jednu stvar

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
05.01.2024.
u 11:59

Zhang je poslije poraza od Hrgovića tražio revanš, ali ga nije dobio pa je u međuvremenu porazio Joe Joeycea i tako postao obavezni izazivač za WBO naslov.

Filip Hrgović zaradio je teške prozivke od strane Kineza Zhileija Zhanga kojeg je pobijedio 2022. godine i tako mu nanio jedini poraz u karijeri. Zhang je i dalje nezadovoljan porazom od Hrgovića, prozvao je Hrvata da koristi prljave poteze u ringu te da namjerno bira lagane protivnike. 

GALERIJA Hrgović: Iduće godine ću postati prvak i pokazati puni potencijal

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
1/6

- Kad pogledate Hrgovićev rezime, poklonjena mu je pobjeda protiv mene kada je došao do pozicije obveznog izazivača u IBF-u. Nakon toga imao je dvije borbe s nižerangiranim protivnicima jer se boji izgubiti tu poziciju. Borio se protiv Demseyja McKeana iz Australije 12 rundi i stalno ga je udarao u potiljak. Možemo ga zvati profesionalnim udaračem u potiljak jer u svakoj borbi, u svakoj rundi, udara protivnika u potiljak. Da, nokautirao je Marka de Morija, ali i njega je udarao u potiljak jer on to stalno radi - prozvao je kineski boksač našeg najboljeg borca. 

VEZANI ČLANCI:

Zhang je poslije poraza od Hrgovića tražio revanš, ali ga nije dobio pa je u međuvremenu porazio Joe Joeycea i tako postao obavezni izazivač za WBO naslov. S druge strane, Filip je izazivač za IBF pojas te trenutno čeka kako će završiti borba između Furya i Usika kako bi dobio priliku boriti se za teškaški naslov. 

 

Komentara 4

OL
olujasviholuja
12:20 05.01.2024.

Ako kažeš da Hrgović bira slabije protivnike, onda si ti moj kinezu slab protivnik koji si od njega izgubio

SA
saneko23
14:15 05.01.2024.

Zapravo je Kinez sam sebi priznao da je "slab" protivnik...

SA
SI aka SI
14:47 05.01.2024.

Rival neka pogleda udarac kojim je rušio Hrgovića, pa procjeni na kojem dijelu glave je to odsjelo. A što se tiče meča, izgubio je jednoglasno, izgubio je po statističkim podacima o upućenim udarcima i po karticama većine specijaliziranih portala za boks i borilačke sportove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije