Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETNO ZBORI

Rio Ferdinand o Kruševcu: Počistimo prvo svoje dvorište!

Rio Ferdinand
Reuters
18.10.2012.
u 11:17

Branič Uniteda upozorio je na dvostruke kriterije Engleskog nogometnog saveza

Braća Anton i Rio Ferdinand, koji su često bili predmetom rasističkih napada u Engleskoj, nisu u suglasnosti s engleskom javnošću koja već dva dana ''grmi'' na Srbe zbog incidenta u Kruševcu.

Igrač Manchester Uniteda dobro zna što on i brat doživljavaju u Premiershipu pa je engleskom savezu poručio da prvo tamo srede situaciju.

– Je li to i naš premijer govorio o srpskoj sagi mlade reprezentacije? Počistimo vlastito dvorište prije nego što krenemo držati lekcije iz morala drugima – napisao je Rio na Twitteru.

A njegov brat Anton stavio je sarkastični komentar: ''Pitam se hoće li Sepp Blatter i sada predložiti rukovanje'' aludirajući na svoj i slučaj Johna Terryja kada su iz Fife pomirljivo pokušavali riješiti rasistički incident.

Srpski košarkaš Marko Jarić ostao je šokiran događajima u Kruševcu.

''Je li moguće da nas Englezi koji su izmislili huliganizam i ropstvo sada uče ljudskim pravima. Treba nas biti sram'', napisao je Jarić i dodao:

"I u Engleskoj ima rasizma i te kako, ali da cijeli stadion pušta majmunske krikove dečku koji nema ni 20 godina? Stvarno smo pretjerali'' – zaključio je košarkaš.

>> Englezi šokirani: Izbacite Srbe na pet godina

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Marlo
12:18 18.10.2012.

Konacno neko da se korektno oglasi povodom ovog incidenta. Koliko su Englezi podmukao narod govori dovoljno sto se premijer Kameron oglasio i pokusao da da politicku notu celoj stvari, umesto da pusti organe UEFA da analiziraju i donesu odluku. Naravno ovim ne zelim primitivizam navijaca da branim.

SB
sbb
14:30 18.10.2012.

Je, je... sad kad su skuzili da se ne radi o Hrvatima nego o Srbima, sad polako povlace optuzbe jer..... nije zgodno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije