Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona ne zna sastav

Rimac: Zvezdaši će biti motivirani da nas isprebijaju

Slaven Rimac
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
21.12.2013.
u 07:53

- Mi očekujemo da će otići Janning i Strawberry, a da će ostati Blassingame. Premda smo umanjili ambicije, mi bez razigravača ne možemo

- Sve su opcije moguće. Cibona bi u nedjelju u Beograd mogla otputovati u vrlo šarolikom, ali i gotovo u cjelokupnom sastavu, osim s Planinićem.

To proizlazi iz onoga što nam je jučer rekao jureći predsjednik kluba Ivica Lovrić:

- Na tragu smo dogovora s Planinićem, tu imamo neka rješenja, a s Amerikancima smo praktički riješili. Glede Žižića, čak postoji i mogućnost da on zaigra već u Beogradu.

Kada kaže Amerikanci, Lovrić misli na dvojicu od trojice.

- Mi očekujemo da će otići Janning i Strawberry, a da će ostati Blassingame. Premda smo umanjili ambicije, mi bez razigravača ne možemo. Možda i među hrvatskim igračima pronađemo nekog zanimljivog.

A s tim hrvatskim akvizicijama, koje bi nadomjestile igrače koji odlaze, najviše se bavi Josip Sesar, za kojeg Lovrić tvrdi da neće biti novi sportski direktor, kako “čaršija” priča.

- Cibona ima svog sportskog direktora, a Josip je 30. lipnja prestao biti šef omladinskog pogona, no ostao je u stručnom timu zadužen za skauting. On je dosad intezivno pratio samo klince, a sada prati i seniorske igrače na domaćem tržištu.

Dobra je stvar za predsjednika što ne mora tražiti novog trenera jer jučer je Slaven Rimac na presici kazao da ostaje i da neće dati ostavku.

- Ostajem i ne znam što bi se trebalo dogoditi da odem. Ja sam Cibonino dijete i meni je stalo gdje će ovaj klub biti za pet godina.

No, isforsirana odluka da se mijenja sportska politika usred sezone treneru čini velike poteškoće.

- Problem je sada što mi, ako svi najavljeni odu, nemamo dovoljno tih mladih igrača pa moramo razmišljati koga već sada dovesti. Tim više što će Dario Šarić, ako ovako nastavi igrati, na ljeto vjerojatno u NBA ligu.

Sve to donosi nezaboravno iskustvo mladom treneru koji jučer nije znao tko će mu sutra put Beograda.

- Ja na ovo gledam kao na iskustvo koje će mi kasnije pomoći u karijeri. Tko god bio u sastavu, mora znati da će Zvezda biti motivirana da nas dobro isprebija - kazuje Rimac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije