Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA RUJEVICI
Povratak na članak

Rijeku zbog nereda čeka teška kazna! Napravljeno je previše katastrofalnih propusta

Činjenica da je organizator podbacio neće amnestirati Hajduk od odgovornosti za Torcidine ispade. Hajduku također slijedi velika novčana kazna, jer se ispadi Torcide ponavljaju iz kola u kolo.

Komentari 4

BR
brancro
14:28 23.11.2021.

Alpski s bezbroj profila kako Mura, spremate se za Katar?

VL
HR
hrvat123
10:13 23.11.2021.

ali to kaj su Hajdukovci i specijalno Livaja isprovocirali publiku to je o.k ? jadno ! i sa tim svim pogurancima Hajduk nece biti prvi, mozda moze izborit trece mjesto sa svim tim pogurancima ali nis vise i to samo zato jer Krznar nije kvaliteta i zato jucer Hajdukovi novinari navijaju zav Krznara

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:26 23.11.2021.

Rijeku zbog nereda čeka veštačka kazna! Napravljeno je previše domoljubnih propusta jer se utakmica odvijala bez thompsonove pjesme, za dom spremnosti i iskazivanja ljubavi i poštovanja do idola i uzora haških osuđenih robijaša za ratne zločine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.