Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Rijekin protivnik u Europskoj ligi upisao šestu pobjedu u nizu

Europa League - Group F - Real Sociedad v AZ Alkmaar
VINCENT WEST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.11.2020.
u 19:24

Hrvatski veznjak 20-godišnji Ante Palaversa, koji je na posudbi u Getafeu, opet je bio na klupi za pričuve. Ove sezone je u Primeri odigrao samo pet minuta

Nogometaši Real Sociedada upisali su šestu pobjedu u nizu u španjolskom prvenstvu nakon što su u nedjelju u gostima svladali Cadiz sa 1-0. Pogodak odluke pao je u 66. minuti kada je bivši igrač Manchester Uniteda Adnan Januzaj ubacio na drugu stativu gdje je bio švedski napadač Alexander Isak, koji glavom trese mrežu. 

Tako vodeći Real Sociedad ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Atletica, koji je dan ranije u derbiju 10. kola u Madridu pobijedio Barcelonu s 1-0. No, Atletico ima dvije utakmice manje. 

Real Sociedadu ide dobro i u Europskoj ligi, gdje se nalazi u skupini sa Rijekom. Na polovici natjecanja AZ Alkmaar, Napoli i Real Sociedad imaju po šest bodova, dok je Rijeka posljednja bez bodova, a u četvrtak se u 4. kolu sastaju AZ Alkmaar - Real Sociedad, te Napoli - Rijeka.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 10. kola španjolskog prvenstva nogometaši Eibara na svom su stadionu protiv Getafea odigrali 0-0. Hrvatski veznjak 20-godišnji Ante Palaversa, koji je na posudbi u Getafeu, opet je bio na klupi za pričuve. Ove sezone je u Primeri odigrao samo pet minuta.

Dan ranije u derbiju 10. kola Atletico je u Madridu pobijedio Barcelonu s 1-0, a derbi je odlučio pogodak Belgijanca Yannicka Carrasca (45+2), koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Marc-André ter Stegena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije