Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP VS. NOLE

Đoković uzvraća udarac: 'Sad ćemo smisliti druge strategije za borbu'

Zadar: Novak Đoković protiv Peđe Krstina na na Adria Tour teniskom turniru
Dino Stanin/PIXSELL
20.11.2020.
u 10:34

- Očigledno je da ćemo sad razmisliti o drugačijoj strategiji. Rekao bih - i našoj poziciji, pa ćemo već smisliti naredne poteze i to na neki drugi način

Novak Đoković već neko vrijeme nije u dobrim odnosima s ATP-om, a nakon poraza od Medvedeva u Londonu za javnost je malo 'razbistrio' cijelu situaciju. 

Kevin Anderson je trenutno predstavnik Vijeća igrača, a uz njega su i Nadal i Federer kao vođe,  a oni se ne slažu s Novakovom 'profesionalnom organizacijom' i pozvali su tenisače da se ne uključuju u nju. Međutim, sada većina tenisača želi da se Novak vrati u Vijeće, ali mu to ne dozvoljava sam ATP jer kažu kako ne može biti u istom trenutku vođa dvije organizacije. 

- Stvarno je nesretno kada vidite da je ATP zauzeo jednu takvu poziciju, da je izglasao jedno takvo pravilo. Ali, okej, sad bar znamo na čemu smo. Očigledno je da ćemo sad razmisliti o drugačijoj strategiji. Rekao bih - i našoj poziciji, pa ćemo već smisliti naredne poteze i to na neki drugi način. Vidjet ćemo što će biti - najavljuje Novak Đoković, koji tvrdi kako radi za boljitak svih tenisača, a ne samo onih najbogatijih.

- Vidim da ste javili da smo Vasek i ja tražili da se vratimo u Vijeće, što nije točno. Nominirali su nas igrači, što znači da nam vjeruju i imamo odgovornost zbog njih to prihvatiti.  Ali, onda je uprava ATP-a sinoć donijela novo pravilo, koje praktično zabranjuje bilo kojem aktivnom igraču da bude u Vijeću igrača ako je istovremeno u nekoj drugoj organizaciji. A to je razočaravajuće, da budem iskren -  rekao je Novak Đoković u Londonu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:32 20.11.2020.

Ono, kad uđeš u godine, te se počneš zalagati za to, da se grand slam turniri igraju na dva dobivena seta. Dok je bio mlađi nije mu to padalo na pamet. Vjerojatno je skužio, da bi tako imao bilje šanse prestići Nadala.

DI
Diesel
11:04 20.11.2020.

Mislim da Nole nije bas skroz na svom? Nejasna mi je njegova ideja da sjedi i ovdje i tamo?

FR
franjo2
10:50 20.11.2020.

Đoković će izgubiti zbog tuge jer je crknuo zločinac irinej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije