Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt
Povratak na članak

Rijeka u finalu Kupa s Dinamom! Slomila Osijek u osam ludih minuta

Rijeka će peti puta igrati u finalu Kupa. Tri puta ga je osvojila, a za četvrti trofej borit će se s Dinamom 31. svibnja u Varaždinu.

Komentari 5

Avatar mlijeko
mlijeko
18:05 15.03.2017.

Tko stavi ovoga Šapita da komentira utakmicu. Krajnje neprofesionalno i amaterski..

VL
HO
Hotspot
20:40 15.03.2017.

rijeka nije mogla ništa osijeku dok osijeku nije isključen igrač, tek onda je rijeka dala 2 gola, dakle s igračem više! rijeka igra osrednji nogomet i izgubila je dosta od etikete moćne ekipe kakva je bila u prvom dijelu HNL-a!

VL
DU
Deleted user
22:30 15.03.2017.

Do kad će se trpiti Vešovićeve provokacije ?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:23 16.03.2017.

onaj vesovic je vrhunski pokvarenjak i glumac - dinamovi igraci ce morat jako pazit da ne nasjednu na njegove provokacije...

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
19:46 15.03.2017.

Da je Rijeka htjela mogla je Osijeku drugo poluvrijeme natrpati mrežu . Pa u tom klubu se nezna tko šta igra, tko koga pokriva..ma nezna se ništa, osim da Zekić nema blage veze. Osijek se pretvara za Rijeku u onoo što je Lokomotiva za Dinamo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.