Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujevica
Povratak na članak

Rijeka petardom protiv Intera došla na četiri boda do Dinama

U 34. kolu Prve HNL momčad Matjaža Keka na Rujevici je pobijedila Inter s 5:1

Komentari 4

KA
kanđija
01:47 09.05.2018.

Od 5 golova 4 su si dali igrači Intera, 3 lopte poklonio Bosec a jednu igrač sa brojem 6. Jedino je gol Žute pravi gol. I na kraju Toplak mirno sa smiješkom reče kako su prvo poluvrijeme bili simpatična ekipaa a da drugo nisu ni došli na utakmicu..i šta na to reći... Tako je Inter ovo prvensto odigrao sve utakmice s Rijekom..da nisu niti došli na utakmicu. I to je svima OK...

VL
VK
vječni krojf
14:32 09.05.2018.

Volio bi u lice vidjeti one zlobnike koji su i još tvrde da je Lokomotiva Dinamo. Da su u pravu Dinamo bi danas bio prvak. Uvijek sam govorio da brbljaju bez veze i sa ljubomorom. Jedno ću napomenuti, Dinamo je naš najbolji i najpošteniji klub,sviđalo se to nekome ili ne.

VL
CG
crna.guja10
23:13 09.05.2018.

Najsretniji poslije ove utakmice je samir toplak....mrzitelj Dinama!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.