Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Rijeka kiksom u Koprivnici nije iskoristila posrtaj Dinama

HNK Rijeka
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
01.11.2014.
u 20:55

Farmaceuti su izborili 1:1 u utakmici koju je Rijeka imala u rukama. Naravno, Kramarić je zabio pogodak.

Fenjeraš Slaven Belupo izvukao je bod protiv favorizirane Rijeke - 1:1. Burno je bilo ovaj tjedan u Koprivnici. Nakon niza loših rezultata koji je kuliminiran debaklom u Kupu, u kojem ih je s 3:0 izbacio četvrtoligaš Vinogradar iz Mladine, smijenjen je trener Elvis Scoria pa je farmaceute protiv Kekove momčadi vodio sportski direktor Josip Omrčen Čeko.

Pretpostavlja se da je on samo privremeno rješenje, a nekoliko stručnjaka spominju se kao kandidati za novog trenera farmaceuta. Luka Bonačić, Roy Ferenčina, Krunoslav Jurčić, Ante Čačić. Svi odreda treneri koji su već sjedili na koprivničkoj klupi. Slučajno ili ne, bivši trener Dinama i Maribora, Čačić, uživao je pratio utakmicu. Farmaceuti su istrčali u novim dresovima, a Čeko nije puno mijenjao u odnosu na Scoriju, osim što je neučinkovitog Cesarca ostavio na klupi i pojačao srednji red.

"Idemo naši, Rijeka se plaši", navijali su koprivnički klinci, ali na terenu baš i nije bilo tako. Gosti su već u 4. minuti bili u sjajnoj prigodi, ali vratar Kardum je skinuo mrtvaca Kvržiću. Rijeka je imala više loptu u nogama, a Slaven je pokušavao iz (polu)kontri. U jednoj takvoj Ozobić se u 10. minuti spetljao u izglednoj situaciji, nakon Mirićeve "lopte s očima". Rijeka je u 35. minuti povela iz jedanaesterca preko Kramarića.

Sudac Gabrilo uz malu zadršku na bijelu točku pokazao je zbog Grgićevog igranja rukom, a nakon udarca Kvržića. Kramarić je bio siguran i od 35. minute je 1:0. Isti igrač je sjajno pucao i iz daljine u 43. minuti, ali efektno u korner izbacuje Kardum. Purićeva lopta u 50. umalo je od nekog iz Rijeke otišla u mrežu, a odmah potom je dobro pucao i Melnjak iz daljine. Slaven je s(p)retno izjednačio u 60. minuti. Cesarec je odigrao u prostor, loptu je malo skrenuo Tomečak, a Ozobić ju je nekako uspio progurati ispod Vargića.

Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika, Mirić i Sharbini bili su najbliži pogocima, ali rezultata se nije mijenjao. Bodom su daleko više zadovoljniji bili domaćini, iako su i dalje na začelju prvenstvene ljestvice.

>> Čvrsti Split nakon Rijeke uspio zaustaviti i nemoćni Dinamo!

Komentara 2

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
21:06 01.11.2014.

Normalno Rijeka sad kiksala, a Dinamo igra katastrofalno jeste vi svi da ne kažem nešto gorje..

BA
bajbok11
00:46 02.11.2014.

Vijest maknuti što dalje od očiju jer se ne uklapa u teorije pljuvanja po Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije