Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUPSKA BUDUĆNOST U EUROPI
Povratak na članak

Rijeka i Osijek pokazali da imaju problema, a Hajduk je bolje ne komentirati

Osijek je imao neugodnog suparnika, CSKA iz Sofije i bio je blizu prolaska, ali nije uspio i oprostio se od Europe, a svakako je najveće razočaranje Hajduk koji je igrao protiv malteške Gzire, slavio u gostima 2:0, vodio kod kuće 1:0 i onda ispao.

Komentari 2

DI
Dingo
06:51 11.09.2019.

Al zato za svaki poraz kriv je netko drugi, prepoznat će se po legendarnom pokliču "UKRALO" uz prateći refren kme-kme.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:16 11.09.2019.

i to je labuđi pjev. uefa je skrojila sustav kvalifikacija i sama natjecanja po mjeri najjačih. tu neki tipa osijeka, hajduka i rijeke, nemaju što raditi, niti se čemu nadati, ne u ovakvom stanju. europa igra profi nogomet, a kod nas se očekuje, posebno hajduk, da država i nogometni savez, novac daju njima, za njihov profi pogon, i da ulažu u stadione, cijeli folklor. i da plaćaju policiju, osiguranje, svašta nešto. i da ih se hvali radi navijanja, jer 150 baklji na terenu, e to ne može nitko, to je ugođaj za pamćenje, tako se voli klub. ispada da bi camp nou svakog tjedna trebao najmanje jednom izgorjeti.. a ne izgori. shvatimo, ili ćemo privatizirati totalno klubove, ili ćemo tavoriti na dnu europe. javni novac nećemo bacati u njihovu kantu. nek se nekom drugom isprdavaju sa autima od 150.000 eura. i nek gazdi donesu profit. nek ih on plaća. a mi smanjimo doživljaj. u normalnim zemljama poraz i pobjeda se osjeća dan-dva, bez neke posebne euforije ili tuge. kod nas tjednima, kao da smo radi poraza skoro pa umrli, ili radi pobjede zbilja svi nešto postigli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.