Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ZA KRAJ

Rijeka fantastična protiv Slavena. Sezonu zaključili s visokih 4-0

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 36. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
26.05.2024.
u 18:24

Junak susreta je bio trostruki strijelac Niko Janković. Zabijao je u 46., 62. i 92. minuti, a jedan pogodak zabio je i Obregon

U susretu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na Rujevci porazila Slaven Belupo sa 4-0 zaključivši sezonu pobjedom. Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od četiri uzastopna ligaša poraza, slavivši na Rujevici protiv Slaven Belupa sa 4-0.

Bila je to utakmica bez rezultatskog značaja, Rijeka će sezonu zaključiti na drugom mjestu, dok je Slaven Belupo pretposljedni. Zanimljivo, Belupo je na zadnja tri gostovanja na Rujevici slavio. U sezoni 2022/23. gosti iz Koprivnice su dva puta pobijedili sa 1-0, dok su ove sezone, u završnici jesenskog dijela, slavili rezultatom 4-2.

VIDEO Zlatko Dalić o Jošku Gvardiolu: Igrat će na lijevom boku, s razlogom je najskuplji igrač svijeta

Ovoga puta nije bilo previše dvojbi, a junak susreta je bio trostruki strijelac Niko Janković. Rijeka je povela u 18. minuti. Bila je to lijepa akcija Ivanovića, Obregona i Hodže koju je udarcem s desetak metara u pogodak pretvorio Obregon.

U posljednjim trenucima prvog dijela vodstvo Rijeke je svojim prvim golom povećao Janković. Obregon je ušao u kazneni prostor i pucao iskosa s desne strane, Jesenović je odbio njegov pokušaj koji je pogodio Međimorca i pretvorio se u idealnu asistenciju Jankoviću koji je s dva metra lako poentirao.

U 62. minuti Janković je još jednom bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i odbijenu loptu je pospremio u mrežu za 3-0. Točku n "i" Janković je stavio u sudačkoj nadoknadi. Fruk je ubacio s desne strane, Janković natrčao na vrh peterca i postavio nogu za svoj treći pogodak.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 36. kolu SuperSport HNL-a
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije