Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švicarski reprezentativac

Rijeka dovodi igrača koji je na Poljudu srušio Hrvatsku, a i Kranjčaru su otvorena vrata

Mario Gavranović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
18.01.2016.
u 13:00

Mario Gavranović za Švicarsku je prikupio 11 nastupa uz četiri pogotka.

Mario Gavranović, 26-godišnji nogometaš švicarskog prvoligaša Zuricha i reprezentativac Švicarske, pred potpisom je ugovora s Rijekom, piše Novi list, a i sportski direktor Srećko Juričić na radio Rijeci potvrdio je kako je transfer blizu realizacije.  

Gavranović igra na pozicijama napadača i ofanzivnog veznjaka, a najviše nam je ostao u sjećanju kad je u svom debiju za Švicarsku zabio dva gola i to baš Hrvatskoj na Poljudu. Istaknuo je tada kako je kao potomak Hrvata iz Gradačca (BiH) sanjao da će tresti mreže u kockastom dresu.   

Do sada je u karijeri nosio dres Lugana, Yverdon-Sporta, Neuchatel Xamaxa, Schalkea, Mainza i Zuricha, a za Švicarsku je prikupio 11 nastupa uz četiri pogotka.

Bio je i u kadru švicarske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kad je doživio tešku ozljedu koljena.

Dodajmo i kako je Damir Mišković, predsjednik kluba, kazao da su Niki Kranjčaru vrata Rijeke širom otvorena.

- Zašto ne, ako je spreman raditi i još uživati u nogometu. Osobno volim takve izazove. Ako je Niko gladan, široko mu polje - kazao je Mišković za Novi list.

>>Gavranović nam zabio dva gola: Sanjao sam kockasti dres

 

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:22 18.01.2016.

Bravo Rijeka, dobar igrač, za Dinamo nije ali za Rijeku pun pogodak. p.s. haha srušio Hrvatsku, da poludiš.......haha vl u svom elementu.

Avatar peet
peet
14:11 18.01.2016.

Odličan posao Rijeke...tako se to radi... Rijeci od srca želim 2. mjesto u HNL-u. ;-)

DU
Deleted user
05:45 19.01.2016.

Ovo je stara vijest koju je Vecernji tek sada pokupio i to kao sporedna vijest na 17-toj stranici. Da je ovaj Svicarski reprezentativac dosao u Dinamo ili Hajduk bilo bi izvanredno izdanje, ali posto dolazi samo u tamo neku Rijeku - onda nikom nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije