Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO POTPIS

Rijeka dovela pojačanje: Brazilac Moises stigao na Kantridu

Moises Lima Magalhaes
11.01.2014.
u 20:10

- Pratili smo njegove igre dobrih godinu dana i uvjereni smo da je to igrač koji će unaprijediti našu igru i podići je na višu razinu – rekao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

Brazilac Moises Lima Magalhaes (25) novi je igrač Rijeke. Momčad s Kantride sve je dogovorila s veznjakom koji će u ponedjeljak obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na tri i pol godine.

Moises je čitavu karijeru proveo u Brazilu, a od 2012. je bio u Portuguesu gdje je odigrao 36 utakmica i zabio šest golova.

- Radi se o tzv. 'box to box' veznom igraču, koji odlično igra u oba smjera. Pratili smo njegove igre dobrih godinu dana i uvjereni smo da je to igrač koji će unaprijediti našu igru i podići je na višu razinu – rekao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

>> Bayern najbolji u 2013., Dinamo i Rijeka ispred Porta, Intera, Liverpoola

Komentara 2

SA
santos008
08:21 12.01.2014.

Rijeka nastupa u sastavu,na golu :Obesnel,bekovi :Jovanovic ,Komadina,vezni :Linic....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije