Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČANI PUNI SAMOPOUZDANJA

Rijeka dočekuje Dinamo na krilima ovoga nevjerojatnog niza

Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/8
05.04.2017.
u 14:12

Momčad Matjaža Keka ove je sezone u prvenstvu upisala 21 pobjedu i pet remija, pet pobjeda u Kupu Hrvatske i već spomenuta dva remija u Europskoj ligi.

Rijeka će u subotnji derbi s Dinamom dočekati sa sjajnom statistikom - više od godinu dana su bez izgubljene utakmice. Naime, danas je prošlo godinu dana od posljednjeg poraza Riječana..

Bilo je to 5. travnja prošle godine kada su izabranici Matjaža Keka izgubili od Slaven Belupa s 3:0 i tako ispali u polufinalu Kupa.

Službena stranica Rijeke podsjeća da je to bio početak sjajnog niza od čak 40 utakmica bez poraza u kojem je upisano 30 pobjeda i 10 remija u tri natjecanja. Rijeku nije uspio pobijediti ni Istanbul Bašakšehir u kvalifikacijama za Europsku ligu koji je u idući krug prošao zahvaljujući golu u gostima (0:0 i 2:2).

Momčad Matjaža Keka ove je sezone u prvenstvu upisala 21 pobjedu i pet remija, pet pobjeda u Kupu Hrvatske i već spomenuta dva remija u Europskoj ligi. Rijeka trenutno ima četiri boda više od Dinama i subotnji derbi mogao bi odlučiti prvenstvo. A na Rujevici još nikad nije izgubila...

>> Rade Vešović: U suzama sam 1991. napuštao Rijeku, a moj sin Marko tog se dana rodio

Komentara 2

MO
matK.O.
16:49 05.04.2017.

svemu jednom dođe kraj,pa tako i rijekinom nizu:)

DU
Deleted user
00:08 06.04.2017.

Crvena Zvezda 2 - Građanski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije