Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE

Riječani zabrinuti: Dobili smo najteži ždrijeb; Tudor: Bolji smo od Lokomotive

Rijeka - Lokomotiva
Nel Pavletic/PIXSELL
22.06.2015.
u 17:09

- Ždrijeb nas je nagradio kao i prošle godine sa možda i najtežim parom od svih. Škendija je vrlo ozbiljna ekipa u makedonskoj ligi, uvijek su u vrhu, a tamo igra i naš napadač Bojan Vručina - rekao je pomoćnik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance

Rijeka se će se u Europsku ligu uključiti u drugom pretkolu kada je čeka dvoboj protiv boljeg iz susreta između makedonske Škendije i škotskog Aberdeena.

 Riječani nisu zadovoljni ždrijebom, a tako je bilo i lani kada su igrali protiv Ferencvaroša koji je slovio kao najjači protivnik.

- Ždrijeb nas je nagradio kao i prošle godine sa možda i najtežim parom od svih. Škendija je vrlo ozbiljna ekipa u makedonskoj ligi, uvijek su u vrhu, a tamo igra i naš napadač Bojan Vručina. Što se tiče Aberdeena mislim da je suvišno trošiti riječi. Škotski velikan koji je nakon Rangersa i  Celtica tamo apsolutno najveći klub, koji je osvajao i europska natjecanja. Oni su stvarno institucija škotskog nogometa. Sačekat ćemo tko će biti bolji i pripremiti se jer nas čeka ozbiljan, zaista ozbiljan posao - rekao je pomoćnik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance, prenosi Goal.

Lokomotiva će u prvom pretkolu igrati protiv velškog Broughtona, a prođe li dalje čeka je PAOK. Grčku momčad odnedavno vodi Igor Tudor koji odlično poznaje lokose budući da je trenirao Hajduk.

- Mogli smo izvući i lakšeg protivnika. Lokomotivu poznajem jako dobro, a protiv njih sam prije dvije godine s Hajdukom osvojio Kup. Imaju novog trenera Antu Čačića koji se oslanja na mlade, talentirane nogometaše. Oni su na pripremama već 10-ak dana, a mi ćemo s njima igrati nakon samo tri tjedna treniranja pa će sigurno biti pripremljeniji od nas. Ipak, PAOK je kvalitetniji, ima bolje igrače i favorit je. Dočekat ćemo ih s puno poštovanja, ali moramo proći dalje - rekao je Tudor.

>> Dinamo protiv Fole Esch, Hajduk na Sillamae, a Lokosi s Broughtonom

>> Hajduk putuje u Estoniju: 'Željeli smo izbjeći momčadi iz bivše Juge'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:07 22.06.2015.

Joj Tudore kad ti ga Čačić metne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije