Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Ribery ipak priznao seks s maloljetnicom, Real ga više ne želi

Arjen Robben Franck Ribery
Reuters
20.04.2010.
u 17:52

Uoči utakmice godine Bavarci stišavaju buru oko svog Francuza, kojem vjerojatno neće produljiti ugovor.

Gdje je kraj seksualnim skandalima u svijetu nogometa? Nakon posljednjeg Terryjeva, svijet je potreslo Riberyjevo priznanje da je u pariškom klubu Café Zeman spavao s maloljetnom prostitutkom.

– Da sam znao da ta djevojka nema niti osamnaest godina, ne bih to nikada učinio – opravdavao se kontroverzni Bayernov nogometaš i francuski reprezentativac.

Pariški L'Equipe se posljednjih dana raspisao o velikoj aferi u koju su uključeni i neki drugi francuski reprezentativci, a zanimljivo je da je plasirana u trenutku kada se susreću Bayern i Lyon (večeras u 20.45 sati) u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Nijemci gube strpljenje

Nestašni Ribery, s kojim u klubu imaju dosta problema, jučer je bio najavljen na konferenciji za novinare uoči dolaska Lyona, ali čelnici kluba morali su ga sakriti kako bi se izbjegla pitanja o uskakanju u krevet maloljetne prostitutke. Ribery je u braku s francuskom Alžirkom Wahibom, a ljubav joj je nakon vjenčanja iskazao time što je prešao na islam. No, ona se još nije očitovala, ali brak u kojem imaju dvoje djece ozbiljno je uzdrman. Direktor Bayerna Cristian Nerlinger je jučer naglasio da bi nova situacija mogla stvoriti probleme pri potpisivanju novog ugovora između Bayerna i Riberyja.

Šok u Bayernu

Zanimljivo, tog nesumnjivo sjajnog nogometaša, ali očito privatno vrlo problematičnog čovjeka, najviše su željeli dovesti madridski Real i Manchester United. Florentino Perez, koji želi dograditi Galacticos 2, želio je Franka, no nakon tog skandala iz Madrida je stigla poruka da ih Ribery ne zanima. A poznavajući Alexa Fergusona, ne vjerujemo da će se odlučiti za Francuza. Bayernu, kojemu je ova sezona zasad sjajna, u predvečerje podjele trofeja to nije trebalo.

Komentara 1

MI
milton
18:59 20.04.2010.

voli čovik onu stvar pa šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije