Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIDAR RADOŠEVIĆ

Rezervni vratar Varaždina bio igrač utakmice, Hajduku poželio naslov, a danas dobio raskid ugovora

Gorica u 90. minuti promašila penal za pobjedu, vratar Varaždina Radošević obranio Sukov udarac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
31.01.2023.
u 11:40

Rođeni Splićanin, kojeg na Instagramu prati više od 800 tisuća ljudi, istaknuo je nezadovoljstvo ponovnim sjedanjem na klupu nakon što je odigrao dvije sjajne utakmice.

Božidar Radošević (33) od danas više nije vratar NK Varaždina. Klub i nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske sporazumno su raskinuli ugovor nakon što je iskusni član svlačionice zatražio veću minutažu. Doveden je primarno kao zamjena, ali u posljednje tri HNL utakmice dvaput se našao u početnom sastavu u izostanku glavnog golmana Olivera Zelenike.

Bio je odličan, protiv Gorice je proglašen igračem utakmice, da bi u susretu s Lokomotivom ponovio kvalitetan nastup i svoju mrežu opet sačuvao netaknutom. Zbog toga je očekivao da će ga trener Mario Kovačević ostaviti na vratima i u narednim susretima, ali se protiv Slaven Belupa odlučio za Zeleniku, koji će ostati prvi izbor. 

- Razgovarao sam s direktorom Šafarićem. Nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik i raskinuti ugovor, na moj zahtjev. Ovo više nema smisla, pogotovo nakon nastale situacije. U Varaždinu ne mogu nastaviti - rekao je nakon toga Radošević.

Inače, nedavno je dao i intervju za Slobodnu Dalmaciju, u kojem je rekao da Hajduku želi naslov.

- Hajduk je moj klub i vjeran sam navijač, ali sad branim za Varaždin i nije korektno puno pričati o Hajduku. Mogu samo reći da želim da Hajduk bude prvak - poručio je Radošević.

Spomenimo još kako ga na Instagramu ga prati više od 800 tisuća ljudi - razlog je njegova epizoda u iranskom Persepolisu, gdje je proveo šest godina između 2016. i 2022. Iranci su očito zaluđeni nogometom pa tako bivši trener kluba Branko Ivanković na istoj društvenoj mreži broji 1.6 milijuna followera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije