Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslije debakla

Navijači Hajduka: 'Pristup igrača je nikakav. Vrijeme je da Jakobušić i Nikoličius podnesu ostavke'

Pula: Bakljada nakon vodstva Istre protiv Hajduka rezultatom 3:0
Srecko Niketic/PIXSELL
30.01.2023.
u 09:20

"Blago članovima, jedino oni imaju privilegij gledati ovu rapsodiju uživo", sarkastičan je komentar jednog od navijača bijelih

Splitski Hajduk doživio je bolno otriježnjene u Puli, bijeli su doživjeli potop te izgubili od domaće Istre 1961 3:0, a junak utakmice bio je nekadašnji miljenik Torcide Ante Erceg koji je zabio dva pogotka bivšem klubu. Ivan Leko nakon pobjede nad Šibenikom doživio je šokantan poraz, a pljuštali su komentari na Facebook stranici Hajduka od navijača i simpatizera...

"Karoglan je profesor nogometa za ovog Leku. Vrijeme je da Jakobušić i Nikoličius podnesu ostavke i odu u povijest. Sada se jasno vidi da svi igrači koje su doveli nemaju kvalitetu za Hajduk, jedina svijetla točka ovog Hajduka jest Livaja i to je to."

"Ja ne znam što rade na treningu i kako trener ne vidi da ovo ne štima ništa…Sahiti je najbolju sezonu odigrao ka' livo krilo u Šibeniku, a o'de ga se stalno gura desno… Protiv Osijeka je igra isto livo krilo i bi'a najbolji na terenu…u ovoj formaciji ga nema ni naprid ni nazad… Izmjene na 2:0 također smatran pogrešnima… nemaš igru i umisto da uvedeš Kalinića da zadrži koji balun i vratiš Livaju malo da kreira neku akciju, ti uvodiš maloga i zadnjega veznoga... Kalik nema poziciju, a ova tri u obrani ne bi mogli hidrant čuvat, uteka bi in…"

"I nakon svega još uvijek ne može čovjek shvatit' po čemu je KALIK POJAČANJE ZA HAJDUK?????????"

"Ajme ligi kojoj ovakva momčad pretendira za naslov prvaka. Simići, Borevkovići, Elezi, Kalik, Grgići, Mlakari, Fossatiji... Više vride Erceg i Teklić nego svi oni... I onda se čudimo što ispadamo od Kazahstanaca i mi i Osijek... Nema tu kvalitete i žao mi je nas. Čekat ćemo na naslov dulje od Napolija."

"Ovo je samo dokaz da nije bilo do gospodina Dambrauskasa i da je ovo limitirana ekipa koja bi bez Livaje bila u rangu Šibenika i Gorice", samo su neki od komentara razočaranih pratitelja splitskog prvoligaša. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 7

KA
kažemja
09:29 30.01.2023.

Nije sramota izgubiti od boljeg.Istra je za Hajduk Space shuttle a imaju i dobrog trenera.

Avatar Idler
Idler
10:15 30.01.2023.

Ček malke, ček....a suci, HNS, Mamić...😜

SP
Stari panj
09:57 30.01.2023.

Badava novinari, sudačka organizacija i HNS. Da bi Hajduk bio prvak, treba imati dobrog trenera i još kojeg igrača pored Livaje. A navijače staviti gdje im je mjesto - na tribinu. Ulica ne može upravljati klubom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije