Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI VOLONTERSKI
Povratak na članak

Revolucija u HNS-u: Svi se moramo mijenjati, pa i moj 
šef Šuker

U HNS-u radim volonterskl, nemam ugovor, budući da sam saborski zastupnik. Fokusiran sam na realizaciju projekata i rad na terenu - kaže Kustić

Komentari 3

ST
Stojko
18:06 23.02.2018.

Hoćemo nacionalni stadion na kojem gledatelji neće kisnuti i koji nas neće sramotiti! Što znači da reprezentacija igra u Rijeci ispred 5 tisuća ljudi u komornoj atmosferi?

VL
DU
Deleted user
11:14 11.02.2018.

Racionalno razmisljane gospodina Kustica. Bilo bi super kada bi se bar nesto od toga i ostvarilo. Trebalo bi nam vise ovakvih Kustica.

VL
ON
ON
23:14 09.02.2018.

Gospodina Kustića nepoznajem,no na osnovu ovoga šta je u ovom članku izjavio,nade postoje da će doći do promjena.Promjena koje su nam u nogometu jako potrebne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.