Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijem na Pantovčaku

Evo što je predsjednica Grabar-Kitarović poručila reprezentativcima uoči Eura

Reprezentacija Hrvatske i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/11
06.06.2016.
u 17:52

– Želim vam u svoje i u ime svih građana Hrvatske puno uspjeha na Euru u Francuskoj – rekla je hrvatska predsjednica

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je u svom Uredu na Pantovčaku igrače i članove stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije uoči njihova puta na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

– Iznimno mi je drago što ste došli u moj Ured da vam u svoje i u ime svih građana Hrvatske mogu zaželjeti puno uspjeha na Euru u Francuskoj. Kao što znadete, Hrvatska ovih dana prolazi, nažalost, kroz turbulentno razdoblje gdje se raščišćavaju neke stvari na političkoj sceni. Međutim, život ide dalje i želim da ovaj sastanak s vama danas pruži svima priliku i nadu te bude dobar primjer kako se svi u Hrvatskoj možemo ujediniti podržavajući našu reprezentaciju, naše vatrene – kazala je u ponedjeljak predsjednica Grabar-Kitarović. 

Ona je  izrazila nadu da će hrvatski reprezentativci u Francuskoj dokazati koliko u Hrvatskoj ima talenta, želje i snage za pobjedu te  kako možemo biti sjajni i dobri kada razmišljamo i radimo za zajedničke ciljeve.   

– Znam da vam u Francuskoj neće biti lako jer su protivnici vrlo jaki, ali mi vjerujemo u vas. Veselim se svakoj utakmici na Euru. Molim  vas da ne osjećate pritisak nego igrajte sa srcem. Vodite se mišlju da ste vi najbolji hrvatski nogometaši i da ste najbolji veleposlanici Hrvatske u svijetu. Bit ćemo s vama svih ovih dana  i uvjerena sam da ćemo se svi zajedno veseliti – kazala je predsjednica Grabar Kitarović. 

Uime igrača zahvalio se kapetan reprezentacije Darijo Srna, koji je poklonio predsjednici dres s njezinim imenom i brojem devet te nogometnu loptu s potpisima svih igrača.  

Prijamu su nazočili ministar znanosti obrazovanja i sporta Predrag Šustar i njegova pomoćnica za sport Janica Kostelić.

 Hrvatski reprezentativci putuju u Francusku u utorak u 10 sati iz Zagrebačke zračne luke, a prvu utakmicu igrat će u nedjelju 12. lipnja u 15 sati protiv Turske.

>>Stigli smo u Francusku! Evo što u kampu u Deauvilleu čeka vatrene!

Komentara 14

SA
santos008
19:46 06.06.2016.

Jedino sto valja u Hrvatskoj su sportisti,oni ''ginu'' za dobar rezultat .U Vladi i Saboru je ista situacija ,samo ovi ''ginu''za fotelje

SV
stjepan v.
16:34 07.06.2016.

nadamo se pobjedi nad turcima u nedjelju.

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
18:32 06.06.2016.

Hvala Kolinda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije